Апелативният съд в София реши обвиняемата за убийството на съпруга

...
Апелативният съд в София реши обвиняемата за убийството на съпруга
Коментари Харесай

Съдът реши: Габриела Пеева отново се връща в ареста

Апелативният съд в София реши обвинената за убийството на брачна половинка си Пейо Пеев -  Габриела още веднъж да бъде върната в ареста. Тя бе пусната под " домакински арест ", само че на днешното съвещание бе решено мярката ѝ да бъде променена в " задържане под стража ".

Така обвинената ще бъде върната в ареста още веднъж.

Причината за това е, че е отпаднало основанието, въз основата на което се е произнесъл първоинстанционният съд, а точно - нуждата обвинената като майка да се грижи за малолетните си деца, едно от които е в кърмаческа възраст.

Към момента със заповед на Агенцията за обществено подкрепяне двете деца са настанени при родителите на убития Пейо Пеев, които се грижат за тях.

Относно майката на Габриела - Красимира Трифонова САС удостовери мярката " задържане под стража " и по този начин тя също остава в ареста, както до момента. 

Основанията са, че все още има задоволително данни, които сочат съпричастност на двете дами към осъщественото закононарушение, както неговата тежест и грубост пък предпоставят заплахата от укриване и осъществяване на други закононарушения. 

Определението на Софийски апелативен съд е дефинитивно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР