Апартаментът на раздора, както стана известен бъдещият дом на Александра

...
Апартаментът на раздора, както стана известен бъдещият дом на Александра
Коментари Харесай

Ето го прочутият апартамент на Петканови

Апартаментът на раздора, както стана прочут бъдещият дом на Александра и Даниел Петканови, към този момент е реалност. Инфлуенсърите са закупили дома и дори към този момент са съумели отчасти да го обзаведат. Звездното семейство стана за смях с драмите си за недвижимия парцел. Двамата даже оповестиха, че сякаш са пред бракоразвод – тактичност за привличане на повече интерес и надлежно пари, които да вложат в новия дом. Lupa.bg се добра до фотоси на жилището от вътрешната страна.



Домът се намира в влиятелен столичен квартал и към този момент е полуобзаведен. Алекс и Дани прекарват от ден на ден време в дома им в столицата, който както стана ясно е записан на името на сина им Габриел. Припомняме, че в основата на проблемите на модела и водещия се оказа желанието на Петканова да има апартамент в София на свое име.



Отделно манекенката е свръхамбициозна, поема доста задължения едновременно и по този начин съумява да внася повече пари в общия фамилен бюджет. Алекс призна, че „ направих компромис и записах жилището на името на сина ни Габриел “ и по този начин двойката завърши с проблемите си и отпътува на безвъзмездна отмора в Доминикана, несъмнено, против постоянна реклама.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР