Антонов е обвинен за престъпление по непредпазливост, за което по

...
Антонов е обвинен за престъпление по непредпазливост, за което по
Коментари Харесай

Младият шофьор, който погуби Ани и Явор, е на свобода срещу мярка „подписка“


Антонов е упрекнат за закононарушение по несъобразителност, за което по закон не може да бъде арестуван повече от 2 месеца

Извършителят на злополуката, в която починаха Ани и Явор, е на независимост с мярка " подписка ". На 4 юли 2023 година Софийският градски съд е изменил мярката на обвинявания за злополуката на бул. „ Сливница “ от „ задържане под стража “ в „ подписка “, оповестиха от съда.

Причината за това е, че Антонов е упрекнат за закононарушение по несъобразителност, за което по закон не може да бъде арестуван повече от 2 месеца. Мярката е била гледана единствено 4 дни преди да изтече този оптимален период.

Съдът е решил, че не са налице заплахите да се укрие или извърши закононарушение, заради което е определил мярка „ подписка “.

Прокуратурата не е протестирала определението на съда и то е влезнало в действие неотложно.

От съда обясниха, че повода за това е, че Антонов е упрекнат за закононарушение по несъобразителност, за което по закон не може да бъде арестуван повече от 2 месеца. Мярката е била гледана единствено 4 дни преди да изтече този оптимален период. Съдът е решил, че не са налице заплахите да се укрие или извърши закононарушение, заради което е определил мярка „ подписка “.

Прокуратурата не е протестирала определението на съда и то е влезнало в действие неотложно.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР