Антония Илиева страда от тежко онкологично заболяване и има нужда

...
Антония Илиева страда от тежко онкологично заболяване и има нужда
Коментари Харесай

Кметът на Сунгурларе първи закупи коледни украшения от благотворителната изложба-базар в помощ на тежко болната Антония Илиева

Антония Илиева страда от тежко онкологично заболяване и има потребност от средства за лекуване в чужбина

Традиционният коледен конкурс „ Магията на Коледа “ в Сунгурларе, който се провежда от общинския Център за подкрепа  на личностното развиване се организира в заседателната зала на Общинския съвет в града.  Различното тази година е, че направените произведения от децата, гости на общественото заведение, бяха изложени в заседателната зала на локалния парламент за благотворителен изложба-базар.

Целта е да бъдат събрани средства за лекуването на Антония Илиева от Сунгурларе, която страда от тежко онкологично заболяване и има потребност от средства за лекуване в чужбина.

Събитието се организира под патронажа на кмета на общината, инж. Димитър Гавазов, който първи си закупи от красивите коледни произведения на децата. Неговият образец последваха и заместник- кметовете в община Сунгурларе, ръководителят на Общинския съвет, общински съветници, кметове на обитаемоте места, както и жители, които посетиха постройката на Общинския съвет, особено за изложбата-базар.

Всички деца, които интензивно взеха присъединяване в благородното начинание, получиха специфична грамота и документ от кмета инж. Димитър Гавазов, в символ на благодарност и проявена съпричастност към благотворителната самодейност. Той благодари персонално на ръководителя на ЦПЛР-ОДК Дияна Гурева за прелестната самодейност:

„ Дияна Гурева постоянно е била безрезервен началник, който съумява да основава в своите съграждани празнично въодушевление. Освен това не пропуща опция да ангажира децата от центъра да бъдат дейни и добър образец за подрастващото потомство, посредством своите обществени начинания. Благодаря на надарените дечица, които сътвориха тези прелестни хубости, и ги подариха за благородна идея. Пожелавам на подрастващите и на педагогическия личен състав на Общински детски комплекс преди всичко здраве, светли и сплотени празнични дни, доста фантазии и още повече креативно ентусиазъм отсега нататък “, съобщи инж. Димитър Гавазов при откриването на благотворителния базар.

Малчуганите от ЦПЛР-ОДК в Сунгурларе бяха подготвили и богата музикална стратегия, с която зарадваха администрацията, общинските съветници, кметовете на обитаеми места и жители, пристигнали на постоянното съвещание на Общинския съвет.
 Кметът инж. Димитър Гавазов благодари персонално на ръководителя на ЦПЛР-ОДК Дияна Гурева за прелестната инициатива
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР