Антонио Конте почти сигурно ще бъде новият треньор на Милан

...
Антонио Конте почти сигурно ще бъде новият треньор на Милан
Коментари Харесай

Всичко е ясно: Милан ще има нов треньор от лятото

Антонио Конте съвсем несъмнено ще бъде новият треньор на Милан от лятото, твърди трансферният гуру Лука Момблано. В последните дни се появиха много клюки, че „ росонерите “ се интересуват от опцията да назначат този експерт отпред, като в този момент се твърди, че той е споделил „ да “ на това предложение.

Съветникът на Милан Златан Ибрахимович е приказвал персонално с Конте, с цел да го убеди да одобри предлагането на „ росонерите “. Впоследствие и шефовете от „ Ред Бърд “ също са се свързали със експерта, с цел да показват и съответната си оферта, която той е приел.

По този метод Конте ще размени отпред на Милан сегашния ментор Стефано Пиоли. 58-годишният експерт изведе „ росонерите “ до купата преди две години, само че през този сезон тимът е неуверен в представянето си и това е убедило шефовете, че е време за смяна.

Конте пък за последно бе отпред на Тотнъм, само че се раздели с клуба по взаимно единодушие през март 2023-а година. Ако застане отпред на Милан, той ще е водил и трите италиански гранда, откакто преди този момент завоюва 3 пъти Скудетото с Ювентус и един път с Интер. Наставникът изкара и две години отпред на националния тим на Италия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР