Антон Златанов ще остане директор на Гранична полиция, заяви прид

...
Антон Златанов ще остане директор на Гранична полиция, заяви прид
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Антон Златанов остава директор на Гранична полиция

Антон Златанов ще остане шеф на Гранична полиция, съобщи прид Българска национална телевизия вътрешният министър Калин Стоянов.

За заменените шефове на " Гранична полиция " и на Столична дирекция на вътрешните работи. той съобщи, че са доста положителни експерти и ще останат част от системата на Министерство на вътрешните работи. Министър Стоянов увери, че няма да прави самоцелни назначения и увлонения.

" Всяка промяна, която върша, ще стане на база разбор на резултатите. Смятам, че на тези позиции има други хора, които биха се справили по-добре. Нновоназначеният на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов. Познавам го чудесно, той беше измежду моите заместници до момента в който бях шеф на ГДБОП, считам, че той ще се оправи прелестно. " - разяснява Стоянов.

Министърът уточни, че не е очаквал реакцията при назначението на Антон Златанов в Гранична полиция. Заяви, че Златанов е експерт и е бил буфер сред протестиращите и полицията на 2 септември 2020 година Гласувано му е доверие и е почнал да го оправдава.

" Случаят с битите студенти под колоните на Министерски съвет не е бил под управлението на Златанов ", уточни Калин Стоянов, като добави, че всички инспекции против Антон Златанов, в това число по времето на Бойко Рашков и служебните кабинет, не са разкрили никакви нарушавания.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР