Антиваксърът, който твърдеше, че пиенето на урина може да „лекува“

...
Антиваксърът, който твърдеше, че пиенето на урина може да „лекува“
Коментари Харесай

Антиваксърът, който пие урина срещу ковид, сега нямал нужда от шофьорска книжка!

Антиваксърът, който твърдеше, че пиенето на урина може да „ лекува “ коронавирус, в този момент излезе с ново шокиращо изказване.

Лидерът на по този начин наречената „ Полиция за ваксини “ Кристофър Кий споделя, че към този момент няма потребност от шофьорска брошура. Кий, който е деен водач, разграничава понятията „ шофиране “ и „ пътешестване “, като добавя, че колата му не е кола.

„ Пътувам. Моята кола не е кола. Моята кола е моята каруца, с колела от каруца. Аз съм свободен човек на земята, не се нуждая от шофьорска брошура. Този документ е нужен единствено за хората, които карат, с цел да си изкарват прехраната, “ споделя той.

И добави: „ Единствените хора, които се нуждаят от шофьорска брошура, са водачите на камиони, водачите на Uber, водачите на FedEx, само че в случай че разбирате конституционните си права, имате „ живот, независимост и гонене на щастието “.

В момента Кий пътува из Америка за да арестува губернаторите на демократите, които поддържат имунизацията против коронавирус.



На въпрос дали се тормози, в случай че бъде спрян за инспекция от полицията, той сподели, че е спокоен, тъй като няма закононарушение.

Както е известно в Съединени американски щати е незаконно да се кара без годна шофьорска брошура – без значение дали се касае за водач на Uber или антиваксатор.

Припомняме, че по-рано този месец Кий изрично разгласи урината за цялостен лек против ковид. Той разгласи, че пие своята към този момент в продължение на години.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР