Антикризисните мерки на правителството за закъснели, коментира пред Нова телевизия

...
Антикризисните мерки на правителството за закъснели, коментира пред Нова телевизия
Коментари Харесай

ДПС продължава да иска да плащаме на Русия за газ в рубли

" Антикризисните ограничения на държавното управление за закъснели ", разяснява пред Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

" Още няма механизъм по какъв начин държавното управление ще връща на бензиностанциите тези 25 стотинки на литър, които дава обещание като помощ на жителите. Вече има бензиностанции, които споделят, че няма авансово да дадат понижението и да чакат държавното управление да им изплати парите, обещани като помощ за бизнеса ", описа Аталай.

Според него, кабинетът е трябвало до момента да направи проект за изключителни обстановки с обзор на горивата в държавния запас, какви са опциите за доставка на горива, допустимо ли е в " Лукойл Нефтохим " да се обработва различен нефт с изключение на съветски.

" България ще бъде осъдена с 360 млн. лева от Европейската комисия, тъй като е подкрепила в допълнение фотоволтаиците ", твърди още Рамадан Аталай.

Депутатът от Движение за права и свободи подлага на критика държавното управление, че не изяснява какви различни количества природен газ и нефт са договорили, по какъв начин те ще бъдат доставени до България и какви са цените.

" Защо не е от Алжир, от Катар този газ, за какво не е обща европейска доставка ", запита депутатът от Движение за права и свободи.

Той намерено отбрани позицията на Русия и изиска българското държавно управление да заплаща на " Газпром " в рубли.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР