Антъни Джошуа направи първи любопитен коментар по адрес на Кубрат

...
Антъни Джошуа направи първи любопитен коментар по адрес на Кубрат
Коментари Харесай

Джошуа: Очаквам по-умен Пулев срещу мен от мача с Кличко

Антъни Джошуа направи първи любопитен коментар по адрес на Кубрат Пулев преди идната им среща, като показа упованията си за българина в изявление за William Hill. Той счита, че Кобрата ще подходи надалеч по-разумно този път, когато получава втори късмет да се бори за купата, написа " Канал 3 ".

“Той е в играта от известно време “, стартира коментара си Ей Джей. “Изкачи се до най-високото равнище, само че беше надвит (от Владимир Кличко). Той сподели, че умее да се движи по кръга, само че загуби. Веднъж към този момент имаше своя късмет, а в този момент се връща за втори, като най-вероятно ще се опита да изиграе ходовете си вярно. Очаквам по-изчистен и интелигентен Пулев. Знам, че той може да удря, тъй като има няколко нокаута във визитката си “.

Рекордът на “Кобрата “ е 28 победи (14 с нокаут) и 1 загуба, като в кариерата си има победи над Богдан Дину, Хюи Фюри, Самюел Питър, Александър Устинов и Дерек Чисора.

“Стиловете ни си наподобяват “, сподели още първенецът. “Със сигурност ще имаме сериозен мач. Ще видите доста умения и най-вероятно ще се стигне до нокаут, тъй като имате двама боксьори, които умеят да удрят “.

Антъни Джошуа на собствен ред е настоящият първенец във версиите IBO, WBA, IBF и WBO, като досега има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба. В кариерата си той мина през Александър Поветкин, Джоузеф Паркър, Карлос Такъм, Дилиан Уайт и Владимир Кличко, против който и за пръв път завоюва шампионските пояси.

Прогнозата за срещата на Джошуа е, че тя ще завърши в 11 рунд след дълга и изтощителна борба с Пулев.

Срещата ще се състои на 20 юни на лондонския стадион на футболен клуб Тотнъм.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР