Ансамбълът ни по художествена гимнастика отиде на възстановителен лагер в

...
Ансамбълът ни по художествена гимнастика отиде на възстановителен лагер в
Коментари Харесай

Ансамбълът ни по художествена гимнастика лагер в Поморие

Ансамбълът ни по художествена гимнастика отиде на оздравителен лагер в Поморие след триумфите, които реализира на Световното в Италия. Там девойките завоюваха среброто в многобоя, бронза на три топки и две въжета и се класираха на четвърто място след съчетанието си на 5 обръча, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

„ В Поморие девойките ще създадат възстановителни процедури, с цел да могат да релаксират след голямото натоварване през годината. Това е част от нашата стратегия. След толкоз месеци труд, сме извънредно удовлетворени от свършената работа ”, съобщи треньорът на националния отбор по художествена гимнастика Весела Димитрова.  

А мъчно ли е на новия капитан на тима ни по художествена гимнастика

„ Не е елементарно да поведа девойките. Особено след триумфите на предходния отбор. Но доказахме, че и ние можем. Бяхме удовлетворени на Световното в Италия. За нас беше най-важно да си осъществим съчетанията, тъй че да сме щастливи по-късно и хората да ни харесат, и успяхме ”, разяснява Симона, капитан на ансамбъла ни по художествена гимнастика.  

Преди ден те се срещнаха персонално с президента Румен Радев. Според президента у нас може да бъде основана интернационална академия за художествена гимнастика , която да сплотява целия развой на образование, подготовка, рехабилитация и отмора на български и интернационалните тимове.

„ Говорихме за доста неща с президента Радев. Останахме доста сюрпризирани, че той ни даде обещание да спомага в построяването на нова спортна зала, където да организираме тренировките си ”, добави треньорът на ансамбъла Весела Димитрова.

След възстановителния лагер в Поморие , ансамбълът ни стартира да тренира за идващото Световно състезание по художествена гимнастика , на което хазаин ще бъде България.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР