Aniventure Comic Con, фестивалът наследник на най-популярното събитие за феновете

...
Aniventure Comic Con, фестивалът наследник на най-популярното събитие за феновете
Коментари Харесай

Краля на нощта идва в България

Aniventure Comic Con, фестивалът правоприемник на най-популярното събитие за почитателите на обичайна и модерна азиатската просвета, се завръща с цел да срещне Изтока и Запада в едно от най-мащабните събития в България! В уикенда на 15 и 16 септември в Интер Експо Център ще ви чакат световнопризнати косплейъри, артисти от обичани сериали, гейминг зони и палитра от най-харесваните и известни художници във вселената на комиксите и уебкомиксите.

Изцяло нова зала ще бъде отворена за Aniventure Comic Con2018, с цел да може събитието да отговори на големия интерес - над 21 000 регистрирани визити през 2017-та. Първото доказано звездно присъединяване е това на Краля на нощта от „ Игра на тронове “. Ролята се играе от словашкия артист Владимир Фурдик, който до този миг е един от най-търсените каскадьори в Холивуд с участия в големи продукции, като The Huntsman: Winter`s War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) и доста други. Владимир ще дойде в София малко след края на фотосите на сезон 8 на „ Игра на тронове “, който ще бъде излъчен извънредно по HBO през 2019 година.

В последния епизод от сезон 7 видяхме по какъв начин водачът на белите бродници яхва призования мъртъв змей на Денерис Таргариен и се насочва към Вестерос. Така Кралят на нощта се трансформира в един от най-епичните злодеи в историята на ТВ сериалите, а нетърпението на почитателите на поредицата е в своя пик. За да направи дългото очакване малко по-поносимо, по време на Aniventure Comic Con Владимир Фурдик ще взе участие в специфичен HBO панел с други двама артисти от „ Игра на тронове “, които ще бъдат оповестени в допълнение. Панелът ще е наличен за всеки присъстващ на фестивала. Онези, които желаят да се снимат персонално с Кралят на нощта или да получат подпис от него ще имат тази опция и в двата дни на ACC2018. Другата огромна звезда, която ще дойде за най-очаквания уикенд през септември е Kamui Cosplay от Германия.

Косплеър от 15 години, тя издава лични книги и наръчници за направата на косплей и е скъп посетител на най-големите събития по целия свят с над 360 хиляди почитатели във Фейсбук. Тя ще бъде част от елитното жури на най-голямото косплей съревнование у нас, ще има личен панел в границите на фестивала и персонална зона, в която всеки посестител е добре пристигнал да се запознае персонално с Kamui Cosplay. Meet & Greet билетите влизат в продажба на 09.02.2018 тъкмо в 10:30 часа, а постоянните билети са към този момент в продажба на промоционални цени от 30 лв. за целия уикенд. Деца до 7 години влизат гратис, в случай че са съпроводени от родител.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР