Английското подразделение на SKODA Auto обяви, че в скоро време местните структури

...
Английското подразделение на SKODA Auto
обяви, че в скоро време местните
структури
Коментари Харесай

Електрическата SKODA Enyaq се явява по служба

Английското поделение на SKODA Auto обяви, че в скоро време местните структури за бързо реагиране и оказване на помощ ще получат нови и изцяло електрически попълнения в лицето на електромобила ENYAQ.

Първият електрически SUV на SKODA ще бъде наличен в два варианта- ENYAQ 60 и ENYAQ 80, с наличните им акумулатори с потенциал от 62 и 82 kWh, задвижване на задните колела и мощност от 204 конски сили и въртящ момент от 310 Нм. От автомобилния производител споделят, че в скоро време към наличните предложения ще бъде добавена и версията с четири задвижващи колела на електромобила.

ENYAQ iV дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 8.5 секунди, максимална скорост на придвижване от 180 км/ч и свободен пробег от до 530 километра. Благодарение на интегрираната си апаратура за бързо зареждане, при съществуване на съответната инфраструктура, презареждането до 80% може да бъде осъществено за под 40 минути.

Успоредно с това, посредством на остоянието си от съвсем 19 сантиметра от пътя, ENYAQ предлага и спомагателна свобода извън общоприетите пътища.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР