Английското подразделение на Renault разпространи информация за новото попълние в гамата търговски

...
Английското подразделение на Renault
разпространи информация за новото
попълние в гамата търговски
Коментари Харесай

Електрическото Renault ZOE стана градско ванче

Английското поделение на Renault разпространи информация за новото попълние в гамата търговски автомобили PRO+ на марката, а точно 100% електрическото ZOE.

От френската марка анонсират, че новото поле за изява на електрическия автомобил е разносната активност в градски условия, като колата предлага самостоятелност от до 400 километра. Новата версия на е оборудвана с батериен модул с потенциал от 52 kWh и електромотор с мощ от 110 конски сили.

Електромобилът разполага с цялостната гама технологични решения, позната от стандартната пътничека версия, като се предлага в две равнища на оборудване- Business и Business+, с петгодишна или 160 000 километра заводска гаранция.

Специално обособеното товарно отделение на Renault ZOE предлага съдържимост от 1 куб.м, като главните му габарити са дължина 1205 мм, широчина 1110 мм и височина от 410 мм. Товароносимостта на електрическия автомобил е 387 килограма.

В взаимозависимост от токоизточника, презареждането на батерията на Renault ZOE отнема от 9 часа и 25 минути (7kW, wallbox 32A/230V), до 70 минути за 0-80% (50kW DC, бързо зареждане).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР