Английското подразделение на Nissan отбеляза производството на автомобил с пореден

...
Английското подразделение на Nissan отбеляза производството на автомобил с пореден
Коментари Харесай

Nissan отчете 11 000 000 произведени коли в Съндърланд

Английското поделение на Nissan означи производството на автомобил с следващ номер 11 000 000 в завода на марката в Съндърланд от 1986 година насам.

Според калкулацията на Nissan, поточната линия на индустриалното оборудване в Съндърланд е напускал нов автомобил на всеки две минути, а юбилейният подобен е бил Qashqai e-POWER, изпълнен в Blade Silver екстериорен цвят. Колата е предопределена за клиент във Франция, който е един от 137-те пазара, към които се изнася продукцията на оборудването.

От Nissan споделят, че за производството на първата сглобявана в завода кола- Bluebird, са били нужни 22 часа, до момента в който при при Qashqai e-POWER, който е един от трите електрифицирани модела, които се създават в комплекса, са нужни към 8.5 часа.

В тези 11 000 000 автомобила на Nissan от Съндърланд влизат девет модела, създавани в 22 разнообразни версии. С създадени над 1 000 000 единици са моделите Qashqai, Micra, Primera и Juke, като единствено Qashqai, който е бил най-продаваната нова кола на Англия през 2022 година, може да се похвали с повече от 4 000 000 съединени единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР