Английският специалист в областта на реставрирането на значими класически автомобили Lunaz анонсира

...
Английският специалист в областта на
реставрирането на значими класически
автомобили Lunaz анонсира
Коментари Харесай

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE

Английският експерт в региона на реставрирането на значими класически автомобили Lunaz анонсира стратегия за пускането в продажба на 30 изцяло електрически представителя на Rolls-Royce Phantom и Silver Cloud.

"Времето е уместно за изцяло електрически Rolls-Royce ", споделя Дейвид Лоренц, създател на Lunaz. "Отговаряме на потребностите за комбинирането на красив класически дизайн с употреба, сигурна работа и резистентност с електрическо задвижване ".

С базова цена от 350 000 британски лири за Silver Cloud и 500 000 лири за Phantom, класическите електрически коли Rolls-Royce, които предлагат от Lunaz, са оборудвани с батериен блок с потенциал от 120 kWh, което е достатъчно за изминаването на над 300 мили (480 километра).



Електромобилите на Lunaz, въпреки и реставрирани във всеки един от своите детайли, могат да се похвалят и с редица други съвременни софтуерни решения, освен задвижващата си система. Водачът може да разчита на интегрирана инфо-комуникационна и мултимедийна система с навигационна система, климатична система и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР