Английският национал Конър Коуди заяви, че температурите по време на

...
Английският национал Конър Коуди заяви, че температурите по време на
Коментари Харесай

Коуди не отделя много време на жегите в Катар

Английският национал Конър Коуди съобщи, че температурите по време на Световното състезание в Катар сигурно ще бъдат по-високи в сравнение с в родината му, само че футболистите ще би трябвало да одобряват горещината и да я изключат от мозъците си.

Футболистите на Англия към този момент организираха първа подготовка въз основата си в Ал Уакра през днешния ден при температура над 30 градуса по Целзий.

Според Коуди, не би трябвало да се натъртва на горещината, защото това няма да помогне по време на шампионата.

„ Тази заран ни беше много тежко. Тренировката беше дълга, защото тимът има потребност да свикне с изискванията “, сподели Конър Коуди, представен от организация „ Ройтерс “.

Англия ще стартира присъединяване си на Мондиал 2022 с мач против Иран в група В в понеделник.

„ Няма да изляза тук и да кажа, че не е мъчно, само че ние сме професионални футболисти. Наясно сме с това, което вършим и тренировката беше фантастична. Все отново се любувам на слънцето, което не ни се случва толкоз постоянно вкъщи “, добави Коуди.

Той разяснява и тематиката за почитателите, които са решили да бойкотират шампионата поради сигналите за неспазване на човешките права в страната хазаин.

„ От наша позиция ние имаме вяра, че футболът е безусловно за всеки. Това е нещото, в което имаме вяра като тим, като хора, като футболисти и върху това ще се концентрираме. Ние идваме в страна, чийто правила почитаме, само че също по този начин пазиме правилата си и ще продължим по този метод “, увери британският национал.

Единственият, който пропусна тренировката през днешния ден бе Джеймс Мадисън, само че по думите на Конър Коуди, той е ОК.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР