Английският национал Джон Стоунс нанесе пореден удар на бившата си

...
Английският национал Джон Стоунс нанесе пореден удар на бившата си
Коментари Харесай

Стоунс се гаври с бившата, заведе любовницата на срещата си с нея

Английският национал Джон Стоунс нанесе следващ удар на някогашната си половинка Мили Савидж. Той навря в лицето й дамата, поради която я заряза. Футболистът на Манчестър Сити заведе новата си дама - гримьорката Оливия Нейлър, на срещата с Мили за систематизиране на имуществото.

“Бившата на Стоунс нямаше визия, че той ще докара и нея”, показа другар на зарязаната пред “Сън”. - Мили сподели, че е зашеметена и се усеща изложена на подбив. Тя беше толкоз смутена.”

Мили остана опустошева, когато Стоунс - татко на тригодишното й момиче, я напусна през ноември 2018 година. Футболистът към този момент живее с новата си обичана. Той държи някогашната му да напусне фамилния дом, който деляха, с цел да може да се нанесе там с Оливия. Миналия четвъртък Стоунс и Савидж дружно с юристите си имаха среща в Манчестър, с цел да обсъдят раздялата. Футболистът дойде с Оливия и пет часа по-късно двамата си потеглиха усмихнати. Мили, подкрепена от майка си, напусна два часа след тях.
 Стоунс и новата му другарка са наели имение с пет спални на стойност 3.5 млн. лири в Престбъри. Но все пак бранителят желае Мили да напусне остарелия им дом н Чешир, с цел да се реалокира назад.

Всички активи на двойката са на негово име.

“Мили просто искаше естествен дом, обикновено семейство и да бъде щастлива”, показа източникът на “Сън”. Тя към този момент се готви да напусне имението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР