Английският гранд разби на пух и прах тазгодишната група на

...
Английският гранд разби на пух и прах тазгодишната група на
Коментари Харесай

Възкресението на Милан в Шампионска лига минава през непобедимия Ливърпул

Английският гранд разруши на пух и прахуляк тазгодишната " група на гибелта " в Шампионска лига, откакто завоюва всичките си пет мача досега и си обезпечи първото място. За възпитаниците на Юрген Клоп остава един финален мач, който за тях ще е повече за чест и самочувствие.
" Всичко или нищо " за Милан против Ливърпул
Техният противник Милан обаче ще влезе в тази борба с всички сили, тъй като класирането на " росонерите " за елиминациите на минава наложително през победа над Ливърпул. Италианският гранд заема трета позиция в групата с актив от 4 точки - на един пункт зад втория Порто, който пък ще се изправи против четвъртия Атлетико Мадрид ( " дюшекчиите " също са с 4 точки, само че по-лоша голова разлика от Милан).



Юрген Клоп надали ще заложи на най-силните си играчи, като се допуска, че може да даде отмора на част от титулярите си. Залогът за в този мач е доста по-висок от този на Ливърпул, който на процедура излиза за протоколен дуел. Такъв обаче бе и мачът с Порто, който още веднъж бе извоюван от мърсисайдци, които не пропуснаха да покажат класата си.
3.50 коефициент за победа на Ливърпул
За днешния дуел дава 2.10 коефициент за победа на Милан, 3.85 за тъждество и 3.50 за победа на Ливърпул - коефициент, който рядко можем да забележим за мърсисайдци, без значение от противника. Милан потегли с три загуби в груповата фаза на Шампионска лига, само че след тъждество и победа в последните си два мача резервира шансове за класиране. Двубоят с Ливърпул ще бъде с цената на всичко или нищо.



В петте си изиграни мача в Шампионска лига Ливърпул е вкарал 15 гола - или приблизително по три гола на мач. Тази статистика се придвижва и във Висшата лига, където мърсисайдци също бележат приблизително по три попадения в мачовете си. Допуснатите голове от " алените " в Европа са пет. Милан пък е вкарал пет гола и е позволил седем. предлага 1.66 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.40 коефициент за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР