Английският гранд Ливърпул се пребори с бума на коронавирус в

...
Английският гранд Ливърпул се пребори с бума на коронавирус в
Коментари Харесай

Без Салах и Мане: Ливърпул ще търси път през Арсенал към първи трофей

Английският гранд Ливърпул се пребори с взрива на ковид в състава си, само че в този момент клубът е изправен пред ново предизвикателство, откакто двамата звездни нападатели Мохамед Салах и Садио Мане, както и Наби Кейта " отпрашиха " за Купата на Африка. Мърсисайдци ще би трябвало да се оправят без тях в идния им полуфинален конфликт против Арсенал за Купата на Лигата.

Двубоят сред Ливърпул и Арсенал на " Анфийлд " трябваше да се изиграе още при започване на месеца, само че бе отсрочен поради многото позитивни проби в състава на Юрген Клоп. Полуфиналите в Карабао Къп се играят в два мача, като втората среща - тази на " Емиратс ", би трябвало да се състои на 20 януари.
7:0 за Ливърпул в последните два мача против Арсенал
За днешното дерби efbet дава 2.05 коефициент за победа на Ливърпул, 3.85 за тъждество и 3.70 за победа на Арсенал. Двата отбора се срещнаха за последно в края на ноември, когато мърсисайдци разрушиха " топчиите " с 4:0, като тогава измежду голмайсторите бяха отсъстващите сега Салах и Мане.


Арсенал и Ливърпул обичат да си вкарват голове

Ливърпул победи Арсенал и през април 2021-ва, като тогава резултатът бе " типичен " - 3:0. Мърсисайдци са в серия от три следващи победи против Арсенал във Висшата лига. Иначе това съревнование постоянно предлага голово представление - 11 от последните 13 мача сред Ливърпул и Арсенал са приключили с над 2,5 гола. efbet предлага за днешния дуел 1.71 коефициент за над 2,5 гола в мача и 1.62 коефициент за гол/гол.

В отсъствието на Салах и Мане Ливърпул ще чака голове от Диого Жота и Роберто Фирмино. efbet предлага 2.65 коефициент Жота да вкара гол когато и да е на мача, до момента в който за Фирмино коефициентът е 2.80. От тима на Арсенал с максимален късмет да се разпише е Александър Лаказет - 3.55 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР