Английският гранд гостува на Виляреал в изключително важен и за

...
Английският гранд гостува на Виляреал в изключително важен и за
Коментари Харесай

Юнайтед без Оле с ужасно тежък тест в Шампионска лига

Английският гранд гостува на Виляреал в извънредно значим и за двата тима дуел от петия кръг на груповата фаза на . Срещата в Испания ще се състои във вторник (23.11) и ще стартира в 19:45 часа българско време.
Какво чакат букмейкърите за Виляреал - Манчестър Юнайтед? 
Това ще е първи мач за " алените дяволи " след раздялата с мениджъра Оле Гунар Солскяер. Двата отбора са водачи в подреждането досега (Юнайтед е с по-добри индикатори в директните двубои), а спечелилият ще си подсигурява присъединяване в елиминационната фаза. Загубилият пък рискува доста! предлага коефициент от 2,90 за триумф на домакина Виляреал, както и надлежно от 2,55 за победа в интерес на англичаните (равенството е оценено на 3,60).
Буксуващите Тотнъм и Ман Юнайтед се сблъскват, Солскяер е " на дузпата "
По традиция и този уикенд няма да мине без най-малко едно дерби в британската Висша лига. Този път то е сред буксуващите през този сезон То...

Любопитното е, че ориста среща за 3-ти път в Европа тези два съперника единствено за тази година. И в двата случая досега непроменяемо и Виляреал, и Юнайтед са успявали да вкарат. Първият им конфликт бе през май месец - финалът в Лига Европа, който приключи при тъждество 1:1, а по-късно бе решен от дузпи в интерес на " жълтата подводница ".
Каква е вероятността за голове на Виляреал - Манчестър Юнайтед? 
Другият мач пък бе преди няколко седмици от втория кръг в групите в Шампионска лига. Тогава Юнайтед се оказа изоставащ в резултата (и по шанс - единствено с един гол), а в последните секунди от срещата Кристиано Роналдо дооформи цялостния поврат. Коефициентът на efbet и този път двата тима да отбележат е 1,65, до момента в който за няма гол/гол - 2,35.

Любопитен е фактът, че преди тези два голови мача, в действителност двата отбора не си означават нито едно попадение в предходните им четири срещи в Шампионска лига. Те са от групите на надпреварата (два през 2005 година и два през 2008 година) и изненадващо всеки един от тях приключва при нулево тъждество. Коефициентът двата отбора да се върнат " към традициите " и да завършат при прецизен резултат 0:0 е 13,00.
Солскеяр след разгрома: Отговорността е моя
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр съобщи, че поема отговорността за унизителната загуба в дербито с Ливърпул с 0:5 и отх...

Разбира се, без значение от промяната на треньора, прогнозите са, че още веднъж " алените дяволи " ще разчитат за голове най-много на своята огромна звезда Кристиано Роналдо. Португалецът е същинска хала в обичания си шампионат през този сезон и е вкарал във всеки мач досега от групите (общо пет гола в четири мача), а посредством това обезпечи скъпи точки за тима си. Коефициентът на точно той да означи първото попадение в срещата е 5,60.

бонус спорт " width= " 100% " src= " https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/10/11/0087549001633953540_big.jpg " />

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР