Английските грандове Манчестър Сити и Челси продължават днес битката за

...
Английските грандове Манчестър Сити и Челси продължават днес битката за
Коментари Харесай

Новак и специалист по Х-ове ще опитат да объркат сметките на Челси и Ман Сити

Английските грандове Манчестър Сити и Челси не престават през днешния ден борбата за купата във Висшата лига , където " жителите " са водачи, само че " сините " дебнат от задни позиции и са подготвени да се възползват от всяка неточност. Сити се изправя против новака в елита на Англия Брентфорд, до момента в който Челси посреща " експерта " по равенства Брайтън.

Шампионът на Англия ще търси десета поредна победа във Висшата лига против Брентфорд, който пък загуби от Брайтън в последния кръг, а преди този момент бе отхвърлен от Челси за Купата на Лигата. efbet предлага 1.19 коефициент за победа на Сити, 8.40 за тъждество и 18.00 за победа на Брентфорд.
Ще раздра ли Манчестър Сити приличната защита на Брентфорд?
Тимът на Брентфорд е с втората най-силна защита във втората половина на таблицата във Висшата лига - 24 позволени гола, само че за 17 изиграни мача - с два по-малко от останалите. Манчестър Сити пък е с най-силната защита изобщо в шампионата - 12 инкасирани попадения, а след головата фиеста против Лестър изравни Ливърпул по маркирани голове. Коефициентът за над 2,5 гола е 1.47, а за под 2,5 гола - 2.90.


Челси ще излиза от рецесията против подъл противник
Що се отнася до Челси , отборът завоюва мъчно визитата си на Астън Вила в последния кръг и излезе от серията от две следващи равенства в шампионата. Възпитаниците на Томас Тухел нямат право на повече неточности, в случай че желаят да запазят шансове за купата на Острова.

На пътя на " сините " обаче е Брайтън, който има цели осем равенства през сезона, а измежду тях са и мачове с Ливърпул и Арсенал. efbet дава 1.45 коефициент за победа на Челси, 4.80 за тъждество и 7.80 за победа на Брайтън. Последната среща сред тези два тима, изиграна през април тази година, приключи без победител - 0:0.

Челси е постоянен и в офанзива, и в отбрана, като е отбелязал 42 гола и е позволил 13. Брайтън също може да се похвали със постоянна защита, откакто отборът е позволил единствено 17 гола - за сметка на единствено 16 маркирани попадения. efbet  предлага 1.86 коефициент за над 2,5 гола в мача, до момента в който за под 2,5 гола ставката е 2.05.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР