Английската Висша лига се завърна, а с това и първият

...
Английската Висша лига се завърна, а с това и първият
Коментари Харесай

Помощниците на гросмайсторите: Спиращи дъха асистенции от първия кръг във Висшата лига

Английската Висша лига се завърна, а с това и първият кръг от сезон 2023/2024! В него станахме очевидци на цели 28 попадения. По традиция е време да погледнем и върху детайлите от миналите мачове и по-конкретно върху асистенциите в рубриката на – „ Помощниците на гросмайсторите “.

Еко кои са Топ 5 на асистенциите от първия кръг във Висшата лига:

5. Петата позиция заема Родри, който асистира за първото попадение като цяло през сезона в елита на Англия, което бе дело на познатия воин Ерлинг Халанд, с който норвежецът откри резултата за Манчестър Сити против новака Бърнли.

4. Позиция по-нагоре се подреди Антъни Гордън от Нюкасъл Юнайтед, който даде отлично центриране за дебютния гол на Сандро Тонали, след който „ свраките “ поведоха на Астън Вила.

3. Третата позиция е за Оли Уоткинс от същия мач, който асистира за още един дебютен гол – този на Муса Диаби, посредством който бирмингамци възвърнаха паритета за 1:1 против „ джордитата “.

2. Сребърният орден заслужи голмайсторът на Ливърпул – Мохамед Салах, за страхотното си извеждащо подаване, което бе засечено по отличен метод от Луис Диас, а по този метод „ алените “ откриха резултата против Челси на „ Стамфорд Бридж “.

1. Безспорно обаче, първото място завоюва Габриел Мартинели с фантастичното си технично отиграване за Едуард Нкетия, който поведе Арсенал напред в резултата против Нотингам Форест. Макар и с лека доза шанс, осъществяването на бразилеца стопира дъха.

Вижте всички осъществявания в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР