Англия ще разположи свои шпиони на различни места на стадион

...
Англия ще разположи свои шпиони на различни места на стадион
Коментари Харесай

Англия праща шпиони на мача с България

Англия ще разположи свои шпиони на разнообразни места на стадион „ Васил Левски “ по време на идната на 14 октомври подготовка за Евро 2020 против България. Целта на тези „ секрети сътрудници “ ще бъде да наблюдават за прояви на расизъм и да алармират за нередностите.

„ Трите лъва “ са обезпокоени поради обидите на расова основа, получени от тъмнокожите им играчи по време на мача с Черна гора. Затова срещата в София е оповестена за високорискова. Още повече, че по време на квалификацията за Евро 2012 Ашли Йънг стана жертва на расови обиди на стадион „ Васил Левски “.

Както е известно, България приема Англия на 14 октомври с отчасти затваряне трибуните от стадиона. Срещу „ трите лъва “ 3000 седалки би трябвало да останат незапълнени след наказване, наложено от УЕФА поради расистки прояви по време на мача с Косово. Друго наказване ще има за идващото ни домакинство с Чехия. Както е известно, български ентусиаст беше изведен от „ Уембли “ поради демонстрация на расова злост към Рахим Стърлинг по време на мача Англия – България (4:0) през септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР