Англия и Сенегал излизат един срещу друг в четвъртия 1/8-финален

...
Англия и Сенегал излизат един срещу друг в четвъртия 1/8-финален
Коментари Харесай

Англия ще има труден тест срещу Сенегал на 1/8-финалите

Англия и Сенегал излизат един против различен в четвъртия 1/8-финален конфликт на Световното състезание в Катар. Двубоят на стадион „ Ал Баит “ в Ал Хор започва в 21:00 часа.

Англия на Гарет Саутгейт ще търси следващ четвъртфинал на огромен конгрес. „ Трите лъва “, полуфиналисти от последния Мондиал в Русия и финалисти на Европейското предходната година, са с най-резултатното нахлуване досега - цели девет гола в три срещи, като отборът не съумя да се разпише при нулевото тъждество със Съединени американски щати.

Успехите над Иран и Уелс надлежно с 6:2 и 3:0 демонстрираха мощта на англичаните в офанзива, само че и играта в отбрана не е за занемаряване, където Хари Магуайър наподобява в добра кондиция на фона на сложния си сезон в Манчестър Юнайтед, където рядко попада измежду титулярите на мениджъра Ерик загар Хаг.

Сенегал, даже без огромната си звезда Садио Мане, потвърди силата си, излизайки от група с Нидерландия, Еквадор и домакините от Катар, като е един от най-опасните тимове в елиминациите, а наличието на играчи като Исмаила Сар, Булайе Диа и Крепин Диата може да донесе неприятности на Англия.

Победителят от този конфликт ще се изправи против сегашния Световен първенец Франция или Полша, които се изправят един против различен в третия 1/8-финален мач от 17:00 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР