Ангел Няголов спечели Световната купа по конен спорт край Пловдив.

...
Ангел Няголов спечели Световната купа по конен спорт край Пловдив.
Коментари Харесай

Ангел Няголов спечели Световната купа по конен спорт край Пловдив

Ангел Няголов завоюва Световната купа по конен спорт край Пловдив. Десетките фенове на конната база " Фригопан " станаха очевидци на извънредно забавно съревнование, а точно най-чаканото тестване - Гран При. Наградният фонд на конкуренцията е 25 хиляди евро.

Трима състезатели минаха без неточност паркура и купата се реши след бараж сред Ангел Няголов с Чакбол, Антон Дацински с Бамби и Даниел Букур от Румъния с Куасар. В него румънецът бутна едно затруднение, до момента в който Няголов и Дацински бяха безгрешни, само че поради по-бързото прекосяване на българина в баража (37.35 секунди) той победи с първото място.

Втори остана за Дацински, а трети е Букур. Четвърто и пето място зае Андреа Херк от Румъния надлежно с коне Епсилон де Рулард и Калварие Ван Де Зелм. Шестата позиция в крайното класиране на Гран При е за Руслан Петков с Чаколино, а седми е Ивайло Бонев с Каунт Ебони.

България взе и две оценки при юношите и девойки. В бараж сред двама състезатели се дефинира спечелилият на паркура. Виктория Атанасова с Токсик Бой стана шампионка, а второто място остана за Елиза Чолакова с Джесика. На третата позиция приключи Мария Гимфус (Румъния) с Лорд Лео./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР