Анелия споделя, че възлюбеният й Любомир дълго време обмислял възможността

...
Анелия споделя, че възлюбеният й Любомир дълго време обмислял възможността
Коментари Харесай

Гаджето милионер на Анелия й подари песен, посветена на него

Анелия споделя, че възлюбеният й Любомир дълго време обмислял опцията да й подари нещо, обвързвано с работата й.

 

Причината подаръкът му да се забави е фактът, че тя не е от тези, които позволяват мъжът в живота й да се меси в бизнеса й и добавя, че същото важи и в противоположна посока. Когато обаче му пратила мелодията на „ Любо(в) “, той толкова доста я харесал, че възкликнал: „ Това е песента, която ще ти подаря “ и несъмнено Анелия не могла да откаже.

 

Двамата живеят под един покрив и са дружно от година и половина. По всичко проличава, че посред им царува цялостна естетика. Анелия отбелязва, че Любо е доста специфичен човек в живота й. Припомняме, че певицата има и пораснала щерка – Ивон от предприемача Коко Динев. 

 

Спомня си през сълзи, че в последно време когато пеела по празници постоянно се натъжавала, защото нямала обичан мъж до себе си. На всяка Нова година, когато феновете й се поздравявали с обичаните си след среднощ, тя се извръщала встрани, с цел да избърше неусетно сълзите си и да продължи да пее. Давала си ясна сметка, че има потребност от обич, с която да споделя.

 

Това е и повода, заради която певицата прави всичко по силите си, с цел да задържи салдото сред персоналния и професионалния си живот. Към днешна дата към този момент не препуска по задължения, а поема единствено по два седмично. Щастлива е, че с Любомир Захаринов са съумели да намерят компромисен вид – да са дружно задоволително време и в това време всеки да има време да прави това, което обича.

Инфо: Уикенд

Тагове: Анелия певица гадже песен подарък Любомир Захаринов Коко Динев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР