Анелия май е сингъл, подозират нейни почитатели. А повод за

...
Анелия май е сингъл, подозират нейни почитатели. А повод за
Коментари Харесай

Анелия доказа, че е скъсала с гаджето

Анелия май е сингъл, подозират нейни фенове. А мотив за това става почитател профил на звездата, в който е споделена фотография на жена в тил. Някои допускат, че фотографията е на Анелия. Текстът обаче е по-любопитен.

А той гласи: " Време е за един шлагер в жанр Емануела, отдаден на раздялата, Ани! Ние те обичаме и знай, че твоят човек ще се появи! ".
 
                             

Тъй като изпълнителката на " Няма драма " е споделила поста в своя профил в Инстаграм, незабавно се появиха догатки, че е избрала този метод да показа, че се е разделила с мъжа до себе си.

Анелия, която има огромна щерка - Ивон, от брака си с предприемача Коко Динев, имаше връзка с загадъчен мъж от няколко месеца, само че по този начин и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди незабавно се заприказва, че върти обич с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес, написа Varna24.

 
                             

Информацията обаче си остана в областта на догатките, тъй като не бе доказана от изпълнителката.

Певицата показа преди време, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в жилището на обичания си. Дали към момента живеят дружно и са все по този начин влюбени - питат се почитателите?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР