Анелия хвана най-голямата си любов да мачка чаршафите с друга.

...
Анелия хвана най-голямата си любов да мачка чаршафите с друга.
Коментари Харесай

Анелия хвана гаджето си с друга

Анелия хвана най-голямата си обич да мачка чаршафите с друга. Певицата бе запленена и бясно влюбена в гаджето си. Хитовата изпълнителка постоянно е давала тип на независима и борбена жена. Брюнетката постоянно споделяше в изявленията, че е "по-добре да си сама, в сравнение с зле съпроводена ".

И твърдеше, че мъжете бягат от нея, тъй като е мощна и независима. Но това не се оказа изцяло правилно. Защото от две години тя е зашеметена от обич към женен мъж.

Баровецът е и татко на две деца. Анелия хлътнала по него като ученичка, само че той не бил напълно запленен от нейния сексапил.

След Коко Динев, звездата на поп фолка имаше няколко връзки, които приключваха скоропостижно. Изпълнителката по този начин обаче полудяла по столичния предприемач, че била подготвена да направи всичко, което изискал от нея.

Тя хуквала измежду нощ, с цел да се срещне с него, стига той да пожелаел. Срещала се с него по хотели и кръчми, само че постоянно когато той е бил свободен.

Близките са в потрес от смяната ѝ. Анелия обаче очаквала богаташа да се разведе и заведе до олтара. Карала се с всички свои колежки, макар че той флиртувал с тях даже пред очите ѝ. Все отново окованият в сватбен ярем умеел да я поглези.

Според клюката той финансирал някои от нейните музикални планове. Освен това ѝ оказал помощ финансово и за палата ѝ в Драгалевци, в който певицата се реалокира неотдавна.

Сагата със строителството му продължи с години поради неточни строители, само че любовника намерил читави майстори, които да завършат започнатото.

Но Анелия най-сетне прогледнала и схванала, че той е шавлив и не му стига една жена, написа Струма.бг. Защото го хванала на шаблон в хотелската стая, където преди ходел постоянно с нея. Поп фолк дивата пипнала прелюбодееца с нейне, по-млада колежка от Пайнер.

Която имала упоритостта да нападна върха и търсела помощта на имотни чичковци. И той обилно ѝ я предложил. Дали обаче изпълнителката в действителност ще отрезнее или още веднъж ще се опита да пренебрегва изневярата му, питат се роднините ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР