Анелия е сложила край на отношенията си с хазартния бизнесмен

...
Анелия е сложила край на отношенията си с хазартния бизнесмен
Коментари Харесай

Алекс Богданска открадна гадже хазартен бос от Анелия

Анелия е поставила завършек на връзките си с хазартния предприемач Любомир Захаринов, откакто научила, че се среща с друга известна персона.

Фолк певицата и предприемачът въртят обич от съвсем година, само че връзките им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а по-късно се събират. Чалга фурията поставила дефинитивно завършек на връзката им, откакто схванала, че той кръшка с прясно разведената Алекс Петканова. Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й доста постоянно се среща с Петканова. Това ядосало доста певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала гневен скандал. Петканова се оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с предприемача и че двамата в действителност се срещали като другари.



Захаринов

Думите на Алекс по никакъв метод не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време плащаше на предателката, с цел да й популяризира облеклата от нейния бранд. Изпълнителката на " Генерал " поставила завършек на другарството с Петканова, а по-късно вдигнала скандал и на гаджето си, като изрично му декларирала, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало.



Анелия

Възлюбеният на Анелия, дружно с брат му Марио Захаринов са притежатели на верига хазартни зали и на един от най-новите уеб сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която наскоро го подари и с дете. Анелия даже се придвижи да живее в дома на Захаринов, като остави пуста личната си голяма къща, която строи в продължение на съвсем десетилетие, напомня " Блиц ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР