Андреа взима пример от холивудските звезди и по-специално от семейство

...
Андреа взима пример от холивудските звезди и по-специално от семейство
Коментари Харесай

Андреа копира Кардашиян, продава носена рокля за 4 хиляди евро

Андреа взима образец от холивудските звезди и по-специално от семейство Кардашиян. Тя продава роклите си, които са към този момент носени от нея.

„ Носени са единствено по веднъж и повече не са обличани “, сподели изпълнителката пред „ Телеграф “.
                             

Андреа е направила уебсайт, където качва фотоси на тоалетите и тяхната цена. Цените на облеклата са приблизително към 150-200 евро. Една обаче прави усещане, защото цената ѝ е рекордните 4000 евро. Покрита е с блестящи камъни. „ Тези облекла са познати на моите почитателите, които ме наблюдават. Правя го, тъй като в този отрасъл няма по какъв начин да повтаряш един тоалет. Ние не обличаме по два пъти едно и също “, показа още русокоската. 

                             

Идеята на изпълнителката да даде нов живот на облеклата си идва от холивудските звезди, които постоянно практикуват тази тактика. Андреа се въодушевила на първо място от семейство Кардашиян, известно с хубостта, стила си и марките, които основават. „ В Америка също го вършат, да вземем за пример линията на Кайли и Ким Кардашиян, и цялата им фамилия, те употребяват този метод на работа “, прецизира някогашната възлюбена на Кубрат Пулев.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР