Андреа събра приятели в пищно украсено столично заведение. Тя се

...
Андреа събра приятели в пищно украсено столично заведение. Тя се
Коментари Харесай

Къде е гаджето: Андреа празнува рожден ден сама

Андреа събра другари в охолно украсено столично заведение. Тя се бе облякла в къса блестяща рокля с надълбоко деколте, а зърната й се подаваха. Прави усещане, че половинката й – турският артист Емре Йозмен не участва на празненството. В мрежата се шушука, че може да са се разделили.

В Инстаграм профила си певицата разгласява като 24-часово Story доста поздравления. Там Андреа се радва на огромен интерес и има над 507 000 почитатели.

Недопустимо е да оставиш приятелката си сама на рождения й ден– пишат консуматори в  мрежата.

Андреа най-сетне съумя да продължи напред след дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, който към този момент има друга жена до себе си и две деца. Дълги години тя не можеше да го прежали. Двамата прекараха дружно 12 години и се разделиха през 2019г.

Изпълнителката и Oзмен се срещнали около общите си задължения. Тя снимала видео, а основен воин в него е мачото. Кино звездата е с три години по-млад от Андреа. Но постоянно е споделял в изявленията, че си пада по по-улегнали дами и за него възрастта няма значение. Как ще се развие тяхната връзка следва да разберем.

Автор: telegraph.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР