Андреа отдавна сподели с последователите си, че ѝ предстои нещо

...
Андреа отдавна сподели с последователите си, че ѝ предстои нещо
Коментари Харесай

Това наистина ли е тя: Андреа пусна кадри как играе в театъра

Андреа от дълго време показа с почитателите си, че ѝ следва нещо доста вълнуващо в кариерата и че е получила покана за присъединяване във филм. Певицата разкри, че постоянно е имала желанието да бъде актриса и въодушевена от бъдещето ѝ присъединяване в киното, е записала актьорско майсторство в Нов български университет. 

Досега само знаехме, че образователната година за нея е почнала, само че не бяхме виждали по какъв начин се оправя след първите седмици. Вчера тя показа първи фрагменти от достиженията си. Андреа разгласява две къси клипчета, на които си партнира със собствен състудент. 
                             

Макар и да не става напълно ясно от първата секунда какво се случва на сцената, наподобява че фолкдивата се усеща в свои води като актриса.

 
                             

" Много си артистична! Освен,че си една от най- положителните певици в България,имаш качества да станеш и доста добра актриса ", " Желая ти доста триумф! Продължавай да преследваш фантазиите си. По хубаво от това няма " и " Много добре за спектакъл ", гласят част от мненията, с които почитателите на Андреа я окуражават да продължи в същия дух. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР