Анджелина Джоли вече се облича като истинска нюйоркчанка преди преместването

...
Анджелина Джоли вече се облича като истинска нюйоркчанка преди преместването
Коментари Харесай

Анджелина Джоли промени стила си на обличане

Анджелина Джоли към този момент се облича като същинска нюйоркчанка преди преместването си в Голямата ябълка. И въпреки че актрисата в предишното е била последовател на тонизиращото облекло, в последните ѝ визии мощно липсваха цветове. Изцяло черният костюм наподобява е главен жанр измежду жителите на града, а очевидно и за Джоли, написа W Magazine.

След като кацна в града по-рано тази седмица, Джоли обядва със сина си Пакс Джоли-Пит, облечена в доста настоятелен жанр. Външният ѝ тип има всички характерности на характерен за Джоли аутфит - черен блейзър със строга кройка, безгрижни необятни панталони и семпли обувки вид „ балерина “. И макар че външният ѝ тип е разноцветен, в него има един тънък подробност, който леко се различаваше от нормалните дрехи на Джоли.


Сатененият ѝ потник сигурно способства за това. Той е натикан повърхностно в панталоните с висока талия и е отчасти прикрит под сакото ѝ. В горната част се вижда забележителна част от дантела, която може би е най-близкото до Джоли експериментиране на транспарантната наклонност.   Докато за други звезди топът би бил много нехаен избор, за Джоли той е по-рисков спрямо множеството ѝ неангажиращи тоалети. За да приключи визията, 48-годишната Джоли прибавя присъщите си и доста практични аксесоари.   Тя избира изящни златни обеци и слънчеви очила с квадратни рамки (а по-късно прибавя и правилния си Saint Laurent). Но точно чантата Celine прави целия отбор характерен за Ню Йорк. Нищо не е по-любимо на нюйоркчани от една неуместно обемна чанта, в която да поберат всичко належащо за деня. И наподобява, че чантата с монограм на Джоли е много универсална - тя се превръща в изящен ръчен багаж, когато каца на летище JFK във вторник, написа още БГНЕС.   Това лято Джоли постоянно се появяваше в Ню Йорк - и освен напълно черните ѝ облекла я трансфораха в постоянен клиент на центъра. В началото на юли стана ясно, че актрисата е наела бившето ателие на Жан-Мишел Баския, с цел да го употребява като място за своята марка Atelier Jolie, която скоро ще бъде пусната на пазара. Тя подписа също по този начин контракт за продуциране на бродуейската пиеса „ Аутсайдери “ (със специфичната помощ на 15-годишната си щерка Вивиен).   " Привилегия е да бъда в това пространство ", съобщи Джоли в Инстаграм профила си. " Ще създадем всичко допустимо да почитаме и почитаме наследството на неговите актьори с тяхната общественост и творчество. Надявам се да ви видя там. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР