Анджелина Джоли е горда майка на новото Spelman момиче -

...
Анджелина Джоли е горда майка на новото Spelman момиче -
Коментари Харесай

Как Аджелина Джоли приема новата страница в живота на дъщеря ѝ

Анджелина Джоли е горда майка на новото Spelman момиче - Захара Джоли-Пит! Звездата от " Вечните " неотдавна придружи 17-годишната си щерка до вратите на Spelman Collage - един от най-елитните частни колежи за цветнокожи девойки в Съединени американски щати. Където тази есен следва Захара да влезе в клас.
 Анджелина Джоли, щерка ѝ Захара и новината, че от есента ще учи в лицей
Голямата горделивост на Анджелина Джоли

С какво се похвали актрисата

Двете се срещнаха с вицепрезидента по студентските въпроси Дарил Холоман и ректора на колежа доктор Хелене Гейл.

За радостната новина научаваме от обявата на Холоман в Instagram. На първата фотография Джоли театралничи с доктор Гейл в учебния кампус. Следва малко видео, в което виждаме по какъв начин двете беседват до момента в който Холоман ги снима. " Ще заплача! Все още не съм почнала да рева ", споделя Анджелина по какъв начин се усеща от новата страница в живота на щерка ѝ.

" Има задоволително време да плачеш ", пошегува се ректорът. Тя приказва за идното събитие, подмятайки с усмивка на уста, че то съзнателно е направено " да изкарва всичко на открито от хората ".

" Чух, че на следващия ден вечер е огромната вечер ", дава отговор актрисата.

В различен кадър Джоли и Захара са един до друг до Холоман в стая в общежитието, най-малко по този начин наподобява.

По-рано този месец звездата от " Господарка на злото " разкри, че щерка ѝ Захара ще бъде част от влиятелния Spelman Collage. " Захара със сестрите си от Spelman! ", написа тя в в Instagram, дружно със фотография на щерка си, заобиколена от новите ѝ състудентки.
 Анджелина Джоли, Захара Джоли-Пит, Шайло Джоли-Пит и какво четат дъщерите на актрисата
Какво вършат дъщерите на Анджелина Джоли

Актрисата показа редки фамилни фотоси

Брад Пит също не пропусна да разяснява радостната вест. По-рано този месец на премиерата на " Убийствен трен " в Лос Анджелис той съобщи пред People, че " това е ужасно "... " в действителност ужасно! ", повтори той, изглеждайки очевидно прочувствен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР