Анджелина Джоли атакува съдия, който разглежда попечителството над децата в

...
Анджелина Джоли атакува съдия, който разглежда попечителството над децата в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли поиска отзоваване на съдия от бракоразводното дело - slava.bg

Анджелина Джоли нападна арбитър, който преглежда попечителството над децата в бракоразводното ѝ дело с артиста Брад Пит, за отхвърли му да позволи на децата да дадат показания, заяви Асошиейтед прес.

Актрисата, която изиска арбитър Джон Удъркърк да бъде отзован от бракоразводно дело, декларира в молба до съда, че съдията е отказал да чуе показания и доказателства, които съгласно нея имат отношение към сигурността и благосъстоянието на децата. В молбата не се показва какви са въпросните показания и доказателства.

"Съдия Удъркърк отхвърля на девойка Джоли обективен развой, като непозволено изключва нейни доказателства, отнасящи се до здравето, сигурността и благосъстоянието на децата, доказателства, основни за нейния иск ", се показва в документите, импортирани във втори апелативен областен съд в Калифорния.

Актрисата твърди също, че съдията е пренебрегнал предписанията в калифорнийските закони, че е нездравословно настойничество на деца да се дава на човек, упражнявал домашно принуждение. В желае липсват детайлности и за това изказване, само че през март юристите ѝ внесоха други документи, които съдържат информация по отношение на това нейно изказване.

Анджелина Джоли изиска бракоразвод с Брад Пит през 2016 година след двегодишен брак, дни след изострен спор, зародил посред им по време на полет на фамилията и децата им от Франция до Съединени американски щати.

Актьорът беше упрекнат, че е упражнил принуждение по отношение на 15-годишния им тогава наследник, само че следствие на ФБР и службата за протекция на детето завърши, без да бъде отправено обвиняване. Адвокат на Анджелина Джоли тогава разгласи, че тя желае бракоразвод в името на "здравето на фамилията ".

Брад Пит изиска взаимно настойничество, а актрисата настоя тя да е главен настойник на децата им, което значи, че те ще живеят главно с нея.

Три от децата на звездната двойка са младежи - Пакс, 17 г, Захара, 16 година и Шайло, 14 година Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 година Най-голямото им дете, Мадокс, към този момент е на 19 година и при него не става дума за настойничество.

В отговор на желае на Анджелина Джоли за отзоваване на съдията, юристите на Брад Пит обявиха, че "Удъркърк извърши разширено изследване през последните шест месеца, по изчерпателен и обективен метод и доближи до решението си, откакто чу мнението на специалисти и очевидци ".

Джон Удъркърк бе определен от Джоли и Пит, с цел да подсигурява правото им на персонален живот, само че актрисата след това упрекна съдията в несъответствуващи бизнес връзки с един от юристите на артиста. Тя съобщи в молбата, импортирана в понеделник, че в случай че решението на съдията за попечителството стане дефинитивно, тя ще апелира....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР