Ъндърграунд бизнесменът също е сред измаменитеТоп измамницата Ружа Игнатова, която

...
Ъндърграунд бизнесменът също е сред измаменитеТоп измамницата Ружа Игнатова, която
Коментари Харесай

Стана ясно къде се крие Ружа Игнатова

Ъндърграунд предприемачът също е измежду излъганите
Топ измамницата Ружа Игнатова, която съгласно неофициална информация е завлякла 8 милиарда $ с криптовалутата менте „ Уан Койн “, се крие на атрактивен, неособено посещаван остров в Гърция.

Истината за местонахождението й бе осветлена от прочут в столичните ъндърграунд среди предприемач. Причината да осветли 42-годиешната русенка, която побърка света с далаверите си, е повече от транспарантна – 100 хиляди $ в пирамидата й, с вярата да бъдат най-малко утроени.

Видимо гневният ъндърграунд необут твърди, че знае от сигурен източник, че Ружа Игнатова е там и добавя, че си е сменила цялата „ зурла “ и към този момент не е толкоз нагла и дебела.
Вероятно си спомняте, че единствено преди месец в Гърция се организира масирана спецоперация по издирването на „ Кралицата на криптовалутите “, само че тя по този начин и не бе открита.

Предполага се, че интервенцията е размърдала Ружа Игнатова и защитата й в търсене на нов заслон и то под носа на ФБР. Според формалните данни тя е съумяла да открадне 4 млн. $ посредством комплицираната машинация с подправена криптовалута. Неофициалните данни обаче сочат, че парите са най-малко двойно повече, защото огромни инвеститори от съветския под земята свят не са се осветлили като инвеститори, с цел да не излязат на показ мръсните им милиони.

Заради мащабите на лъжливата скица, Ружа Игнатова бе включена на 1 юли в листата с 10-те най-издирвани бегълци в света, а тя е единствената жена.
Тя е търсена от ФБР, Европол и Интерпол.

В средата на юли, Гърция получила сигнал, че Ружа Игнатова е там и проведа срещи с съответни хора. Въз основа на получената информация отдел „ Издирване “ на гръцката полиция EL.AS е провел неотложно интервенция по задържането й. Милиардерката и армията й от охранители обаче за следващ път съумели да се измъкнат.
Британският публицист Джейми Бартлет допуска, че Ружа Игнатова е някъде на лодка в морето към Гърция, само че в интернационалните води.

От средата на май, предходната година, Интерпол търси Ружа Игнатова с алена бюлетина и парична премия от 100 хиляди $ за информация за измамницата.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР