Анализаторът на процесите в Германия Мария Стоянова заяви, че подобен

...
Анализаторът на процесите в Германия Мария Стоянова заяви, че подобен
Коментари Харесай

Ето как анализатор коментира зверството в Мюнстер

Анализаторът на процесите в Германия Мария Стоянова съобщи, че сходен случай с психологично болен не се случва за пръв път в страната. Това тя зави в ефира на Нова телевизия.

„ За страдание това не е първият сходен случай и не за пръв път лице, което желае или е в положение на амок и желае да направи самоубийство, се насочва към група от хора. Това се случи преди години по време на едно от международните шампионати по футбол ”, означи анализаторът.

Тогава за благополучие не е имало жертви. „ Случаят наподобява на този със злокобната разлика, че има двама починали и 20 ранени ”, сподели тя. „ Нормално е, защото в последните няколко години сме очевидци на опити от терористи, да се пробват да употребяват товарни коли като оръжие ”, сподели тя и добави, че заради това е разбираем фактът, че първичната реакция на вчерашния случай е, че това може да е атентат.

„ Сега по-скоро от тази заран се прокрадват версии свързани с присъединяване на самоубилия се причинител, в дясно екстремистката сцена ”, съобщи тя. „ Другият вид е обвързван със самоубиец ”, сподели Стоянова, наблягайки, че може да става въпрос за така наречен „ разширено самоубийство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР