Анализатор, който точно предсказа дъното на Биткойн (BTC) през 2018

...
Анализатор, който точно предсказа дъното на Биткойн (BTC) през 2018
Коментари Харесай

Биткойн може да продължи корекцията си, твърди анализатор

Анализатор, който тъкмо предсказа дъното на Биткойн (BTC) през 2018 година, чака неотдавнашен спад в цената на актива.

Той неотдавна се включи в Twitter, с цел да показа мислите си със своите над 220,800 почитатели, заявявайки, че чака инерцията на Биткойн да отслабне, което евентуално може да докара до постепенно постигане до $24,000 и в последна сметка до още един по-нисък връх.

Той поучава трейдърите да не попадат в клопката да лонгват всяка часова обръщаща свещ. Вместо това той предлага да си вземат отмора.

Въз основа на споделената от него графика наподобява той счита, че Биткойн може да спадне до малко над $20,000, откакто приключи тривълнов модел на промяна, почнал в края на предишния месец.

Теорията за вълните на Елиът, на която се базира анализаторът, допуска, че главната наклонност на цената на даден актив се движи в петвълнов модел. В същото време корекцията се реализира на три талази. Ако анализът на Smart Contracter се окаже правилен, може да станем очевидци на спад в цената на Биткойн преди възможни бъдещи облаги.

В допълнение към прогнозите си за водещата криптовалута, Smart Contracter показа мечи настроения и във връзка с децентрализираната екосистема за изкуствен интелект Fetch.ai (FET).




Той означи, че FET наподобява отпаднал. Въз основа на неговата графика алткойнът може да се поправя с близо 50% от сегашните си равнища в тривълнов модел на промяна, който стартира през февруари.

Макар да е значимо да се означи, че предишното не е показателно за бъдещето, опитът на Smart Contracter в точното прогнозиране на пазарните придвижвания безспорно притегли вниманието на доста крипто запалянковци.

Само времето ще покаже дали последните му прогнози ще се осъществен. Все отново към този момент търговците би трябвало да наблюдават деликатно пазарите и да бъдат готови за всевъзможни евентуални промени в цените.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР