Анализ на Италианския институт за социално-икономическо изследвания CENSIS, показва, че

...
Анализ на Италианския институт за социално-икономическо изследвания CENSIS, показва, че
Коментари Харесай

CENSIS: Тази година италианците са обеднели, обзела ги е меланхолия и нямат желание да се отдадат на работа

Анализ на Италианския институт за социално-икономическо проучвания CENSIS, демонстрира, че през 2022 година, италианците са обеднели, обзела ги е потиснатост, дори отвращение да поставят старания в работата си.

Изследването демонстрира, че над 1 900 000 фамилии живеят в условия на безспорна беднотия. Болшинството от италианците считат, че ускоряването на инфлацията ще продължи дълго. Над 70% от тях няма да могат да разчитат на доста нарастване на фамилните приходи през идната година, демонстрира още статистиката на CENSIS. Хората харчат спестяванията си поради повишението на цените. Почти 80% от популацията на страната отхвърлят да се въздействат от инфлуенсъри и моди, да се жертват в живота и труда

Над 60% се притесняват, че ще избухне международна война. Несигурност основава намаляването на медицинския личен състав. Почти всеки четвърти юноша не учи и не работи, с което Италия с 23% по този параграф е рекордьор в Европейски Съюз.

Резултата от резултата „ пандемия ”, войната в Украйна и инфлацията е, че италианците се усещат нестабилно.

Конфедерацията на индустриалците Confindustia и синдикатите обявиха, че бюджетната стратегия на държавното управление не е в сходство с действителността и потребностите на жителите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР