Ампутирали са двата крака на 20-годишната приятелка на певицата Дивна,

...
Ампутирали са двата крака на 20-годишната приятелка на певицата Дивна,
Коментари Харесай

Ампутираха двата крака на 20-годишното момиче от катастрофата с колата, шофирана от Дивна

Ампутирали са двата крайници на 20-годишната другарка на певицата Дивна, откакто певицата катастрофира с автомобила си "Тойота Корола " край село Българене, по пътя Русе-София, оповестява "Телеграф ".

Певицата е без пострадвания.

Зверската злополука е станала в понеделник към 13:00 ч. Двете девойки пътували от родния град на певицата Русе към София. Малко след с. Българене Дивна почнала да изпреварва друга кола. Изведнъж обаче изгубила надзор над возилото, изхвърчала от платното в ляво по посоката си на придвижване и се забила в мантинелите. Ударът е бил толкоз нечовечен, че се е наложили на пожарникари да режат колата, с цел да извадят пътничката, която е била с два счупени крайници.

Първоначално потърпевшата е откарана в плевенската болница, а по-късно е превозена към София. По време на вчерашната оперативка в плевенската болница е било докладвано, че се е наложила ампутация на двата крайници на потърпевшото момиче.

Направената алкохолна проба на Дивна била негативна.

По случая са назначени механически експертизи, които би трябвало да открият по какъв начин е станала злополуката и с каква скорост се е движел водачът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР