Американците Себастиан Корда и Брендън Накашима ще играят един срещу

...
Американците Себастиан Корда и Брендън Накашима ще играят един срещу
Коментари Харесай

Американски полуфинал в Милано

Американците Себастиан Корда и Брендън Накашима ще играят един против различен на полуфиналите довечера на шампионата по тенис " Следваща генерация " на АТР в Милано (Италия) с награден фонд 1.3 милион $.

21-годишният Корда, наследник на първенеца от Откритото състезание на Австралия през 1998 година Петър Корда, победи любимеца на домакините Лоренцо Музети с 4:2, 4:3(4), 4:2, с цел да запише трета поредна победа в група Б.

Корда завоюва първа купа в кариерата си в Парма през май, а Накашима доближи до поредни финали в Лос Кабос (Мексико) и Атланта, с цел да стане най-младият американец, играл на повече от един край след Анди Родик през 2001/2002.

20-годишният Накашима надви над 18-годишния Холгер Руне (Дания) с 3:4(3), 4:1, 4:1, 4:3(1), с цел да си обезпечи второто място в група А след испанеца Карлос Алкарас.

За полуфиналите се класира още Себастиан Баес от Аржентина, който победи Юго Гастон (Франция) с 4-3(2), 4:2, 4:2 и приключи втори в група Б след Корда и в спор за място на финала ще играе против Алкарас
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР