Американците не се класираха на предстоящото световно първенство по футбол

...
Американците не се класираха на предстоящото световно първенство по футбол
Коментари Харесай

Световен шампион за трети път

 22-1-6kol

Американците не се класираха на идното международно състезание по футбол в Русия, само че излъчиха международния първенец при спортните коли. За трета поредна година Ford Mustang печели короната за най-продаваното спортно купе на планетата. През миналата 2017 година от модела са пласирани 125 809 екземпляра в международен мащаб, от които 81 866 са купени в Щатите. Повече от една трета от продукцията е експортирана от Съединени американски щати на непознати пазари, което оправдава стратегическото решение на Ford да стартира Mustang в европейските дилърства на марката и по целия свят като световен артикул през 2015 година Оттогава Ford е продал 418 000 екземпляра.

 22-3-6kol

На Стария континент паметният автомобил се търси най-вече в Германия – страната, която създава и употребява най-вече на брой и с най-висока междинна мощ леки коли в Европа. Немските фенове на високите скорости са купили 5732 броя Mustang, което е близо двойно над идващия по оборот пазар за модела на конинента – Англия (2211 броя). В Китай това е най-продаваното спортно купе със 7125 регистрации.

 22-4-6kol

Статистиката демонстрира, че най-предпочитаният измежду купувачите вид е Mustang GT с 5,0-литров мотор V8. Другата опция за задвижване е 4-цилиндров турбо мотор EcoBoost с работен размер 2,3 л и мощ 320 к.с. През актуалната година моделът претърпява някои усъвършенствания – дизайнерски и механически. Те засягат иименно огромния мотор V8, който генерира мощ 450 конски сили и се съчетава с 10-степенна автоматизирана скоростна кутия. Тази композиция води до шеметно ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди.

 22-5-6kol

Иновациите не престават с адаптивното окачване Magne Ride и надлежно опцията за лидера да задава разнообразни режими за шофиране. За чувството и високия адреналин способства дейната изпускателна система с вълнуващо „ американско “ звучене. Новите системи в помощ на лидера включват помощник за попречване на конфликти, за различаване на пешеходци и за придвижване в определената лента. Дизайнерските корекции придават на автомобила още по-атлетичен външен тип с по-висококачествен интериор с меки на досег материали и 12-инчов цифров инструментален панел.

 2018fordmustang_orange_fury_082

По случай 50-ата годишнина от премиерата на популярния филм „ Булит “, в който Стив Макуин играе детектив и кара Mustang, през 2018 година Ford пуска специфична серия Bullit с присъщите прилики с колата от кинолентата. Тези модели са в черен или типичен мрачно зелен цвят, с наточен 5,0-литров мотор V8, който ще създава мощ 464 к.с. и с премиум аудиосистема с 1000 вата и 12 тонколони.

 22-2-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР