44-годишният К.З. от Варна ще търпи наказание лишаване от свобода

...
44-годишният К.З. от Варна ще търпи наказание лишаване от свобода
Коментари Харесай

3 години затвор и 10 000 лв. глоба за наркодилър от Варна

44-годишният К.З. от Варна ще търпи наказване " отнемане от независимост " за период от три години при непоколебим режим за осъществено от него закононарушение – държане за разпространяване и разпространяване на високорискови наркотични субстанции, осъществени при изискванията на рисков рецидив. Към наказването съдът причисли и санкция в размер на 10 000 лв.. В тежест на подсъдимия са и направените по делото разходи в размер на 3685,39 лв., които той би трябвало да заплати в интерес на Държавата, оповестиха от АП-Варна.

Наркотичните субстанции (марихуана и метамфетамин), открити в мъжа през август 2023 година, били разпределени в 5 пакетчета. Общото тегло на конфискуваната марихуана било 7,86 грама, а метамфетаминът бил с тегло 1,88 грама. В деня на задържането му, К.З. осъществил и продажба на едно пакетчета с метамефетамин с тегло 0,45 грама.

Определението на Варненския областен съд, с което е утвърдено постигнатото  съглашение сред Окръжната прокуратура във Варна и 44-годишния мъж, е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР