Американското подразделение на Audi обяви, че успоредно с премиерата на първата

...
Американското подразделение на Audi обяви,
че успоредно с премиерата на първата
Коментари Харесай

Първото електрическо Audi с дебют на 17 септември. Начало на заявките

Американското поделение на Audi разгласи, че паралелно с премиерата на първата в историята на марката изцяло електрическа кола- e-tron, на 17 септември в Сан Франциско, ще започва и процесът по приемането на поръчки за закупуването му.

От Audi Америка споделят, че на 17 септември, на уеб страницата www.audiusa.com ще бъдат публикувани всички механически данни, детайлности и цени за електрическия автомобил e-tron, а искащите да го придобият ще могат да запазят своята бройка против депозит от 1000 $, които могат да бъдат изтеглени по всяка време. След подаването на поръчката през системата, клиентите ще могат да проследят пътя на своя нов автомобил до пристигането му в посоченият дилърски център на компанията.

“Въвеждаме първокласно, насочено към клиентите транспортно средство по един луксозен и ориентиран към потребителите начин ”, разясняват от американското подразделение на Audi. “С нашите клиенти и дилъри, този развой ни разрешава да предложим бистрота от резервацията през целия развой до доставката ”.

Първите доставки на петместното 100% електрическо Audi e-tron се чака да бъдат осъществени в Съединени американски щати през първата половина на идната година, като електромобилът ще бъде единствено един от общо трите модела с батерийно задвижване на марката, които тя ще стартира на американския пазар до 2020 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР