Американското издание Consumer Reports публикува годишния рейтинг на най-ненадеждните автомобили

...
Американското издание Consumer Reports публикува годишния рейтинг на най-ненадеждните автомобили
Коментари Харесай

Определиха най-ненадеждните автомобили в САЩ за 2017-а

Американското издание Consumer Reports разгласява годишния рейтинг на най-ненадеждните коли измежду водещите международни марки за 2017 година. Проучването употребява данни, получени посредством допитване на 640 000 притежатели на коли. В класацията попадат 10 модела на разнообразни автомобилни марки.

На първо място в антирейтинга се подрежда Chevrolet Camaro. Собствениците на тази кола не са удовлетворени от трансмисията и пътното държание. Освен това американците се оплакват от проблеми с електрониката на спортния автомобил. Междувременно притежателите на автомобила правят оценка високо осведомителната и развлекателна система MyLink, като означават лекотата с нейното потребление.

Второто място в отрицателната ранглиста е Mercedes-Benz GLC, участниците в допитването не са удовлетворени от спирачната система и работата на окачването на кросоувъра.

Първата тройка затваря Jaguar F-Pace. Анкетираните означават чести повреди на електрическата система и трансмисията. Освен това някои от интервюираните се оплакват от шума в салона.

Четвърто и пето заемат GMC Acadia и Fiat 500. И в двата модела са открити проблеми с електрическата и задвижващата система. Следват Ford Focus, Ford Fiesta, Volvo XC90 и Cadillac Escalade.

В рейтинга попада и електрическият кросоувър Tesla Model X. Собствениците на автомобила споделят неправилното действие на климатичната система в колата. Освен това те не са удовлетворени от боядисването и изработването на каросерията на автомобила.

 Японците са Номер 1. Най-надеждните коли през 2017-а
Японците са Номер 1. Най-надеждните коли през 2017-а

Лидери са Toyota и Lexus

Дни по-рано Consumer Reports оповести годишния рейтинг на най-надеждните коли на водещите марки. Най-малък брой повреди и повреди е регистриран при Toyota, като най-надеждният модел на тази марка е купето GT86. На второ място е Lexus с максимален брой позитивни мнения за седана ES. Година по-рано тази компания оглави листата с най-сигурните коли.

Първата тройка оформя Kia. Корейската компания се изкачва с две позиции спрямо 2016 година. Kia реализира тези резултати с помощта на високия рейтинг на Niro, който съгласно притежателите на автомобила е станал най-надеждния модел на марката.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР