Американският режисьор и продуцент Брет Ратнър се оттегля от кинокомпанията

...
Американският режисьор и продуцент Брет Ратнър се оттегля от кинокомпанията
Коментари Харесай

Warner Bros. спират трудовите си взаимоотношения с режисьора Брат Ратнър

Американският режисьор и продуцент Брет Ратнър се отдръпва от кинокомпанията Warner Bros. Entertainment, откакто шест дами го упрекнаха в полово посягане.
„ В светлината на отправените обвинявания, аз избират по своя воля да се отдръпва от всички планове, свързани с Warner Bros. Entertainment Inc. Не бих желал да оказвам какъвто и да било отрицателно въздействие върху студиото, до момента в който персоналните ми каузи не бъдат разрешени”, съобщи Ратнър в изказване, оповестено от Hollywood reporter.
По-късно обаче от компанията оповестиха, че договорът на Ратнър няма да бъде възобновен. Освен това режисьорът ще загуби и офисите си към „ РатПак Интъртейнмънт”, които той бе наел на територията на студиото, съобщи БГНЕС.
Припомняме, че на 1 октомври „ Лос Анджелис Таймс” разкриха, че шест дами от киноиндустрията са повдигнали обвинявания против режисьора в полово посягане и непочтено държание.По думите на дамите, измежду които и актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, случаите са се случвали освен на филмовата площадка, само че и в домовете им и по събития.
Брет Ратнър е режисьор на световноизвестни филми като „ Час Пик”, „ След залеза” и „ Х-Мен: Последната битка”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР