Американският производител на бутикови хиперавтомобили Hennessey обяви, че с представител

...
Американският производител на бутикови хиперавтомобили Hennessey обяви, че с представител
Коментари Харесай

Hennessey Venom F5 записа рекорд на COTA

Американският производител на бутикови хиперавтомобили Hennessey разгласи, че с представител на модела Venom F5 Revolution е бил подложен нов връх за законен за приложимост по улиците автомобил на пистата COTA (Circuit of The Americas).

От Hennessey разясняват, че новият връх на COTA, която е с дължина от съвсем 5.5 километра, е 2:10.90 минути, което въпреки и с малко- 0.43 секунди, е по-добро от предходното най-хубаво достижение на Czinger 21C (2:11.33) от септември 2023 година и 2:17.12, записано с McLaren P1.

От американската компания споделят също по този начин, че по време на рекордната обиколка, на една от вършиме, е развил скорост от съвсем 309 км/ч.

" Състезаването и животът постоянно са повече за пътуването, в сравнение с с дестинацията ", споделя Джон Хенеси, създател и изпълнителен шеф на . " Да забележим по какъв начин Venom F5 реализира връх за обиколка на сериен автомобил на нашата домашна писта беше значима част от нашето пътешестване с F5. Не вършим тези неща, тъй като са лесни, ние ги вършим, тъй като са сложни ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР