Американският президент Доналд Тръмп заяви, че няма да участва в

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че няма да участва в
Коментари Харесай

Тръмп каза, че няма да участва във виртуален дебат

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че няма да взе участие в избирателен спор във виртуален формат с демократа Джо Байдън, против който ще се изправи на идните избори.

По-рано комисията, която приготвя тези диспути, разгласи, че вторият спор сред претендентите за президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп и Джо Байдън, ще протече във виртуален формат. Тръмп беше изписан от болничното заведение, в която бе подложен на лекуване след позитивен тест за ковид. " Няма да вземам участие във виртуален спор. Това не е задоволително ", сподели Тръмп пред Fox News.

Хората, заразили се с вируса, развиват имунитет към него, увери Тръмп, макар че науката към момента не е сигурна по този въпрос. Според здравните правила някой в ситуацията на американския президент, т.е. с позитивен резултат за ковид, би трябвало да е под карантина, тъй като може да предава болестта. Съединени американски щати са страната с най-вече инфектирани с COVID-19 в света – близо 7,6 милиона, а жертвите в Щатите са над 212 хиляди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР