Американският президент Доналд Тръмп възобнови своята предизборна кампания. В Санфорд,

...
Американският президент Доналд Тръмп възобнови своята предизборна кампания. В Санфорд,
Коментари Харесай

Тръмп на първия си предизборен митинг след боледуването от Covid-19

Американският президент Доналд Тръмп възобнови своята предизборна акция. В Санфорд, щата Флорида, той взе участие в първия си протест откогато разгласи, че се е заразил с ковид

Тръмп изрази насладата си, че към този момент не е " затворен " и още веднъж настоя за отваряне на учебните заведения и нормализиране на стопанската система.

" Чувствам се толкоз мощен ", сподели Тръмп пред хилядите свои поддръжници в Санфорд.

" Вече минах през това ", сподели президентът. " Ще целуна всички в публиката. Ще целуна... красивите дами. Ще ви дам една огромна, сочна целувка ", сподели Тръмп.

" Рисковано е, само че би трябвало да излезеш на открито ", добави президентът и похвали Флорида, че е " отворена за бизнес ", като още веднъж настоя за отваряне на учебните заведения и нормализиране на стопанската система и съобщи, че Съединени американски щати са " на път да имат 100 милиона ваксини преди края на годината ".

Снимки демонстрираха, че Тръмп не носеше маска, когато заминаваше за Флорида - основен щат за изборите през ноември. Той дойде без маска на митинга в Санфорд. Повечето хора на проявата, извършена навън, също бяха без маски и стояха умерено близо един до различен.

Митингът беше първата от шест предизборни прояви, планувани от Тръмп за тази седмица.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР