Американският президент Доналд Тръмп смята да се кандидатира за втори

...
Американският президент Доналд Тръмп смята да се кандидатира за втори
Коментари Харесай

Тръмп ще се кандидатира за втори мандат, готов да се изправи и срещу Опра

Американският президент Доналд Тръмп счита да се кандидатира за втори мандат, защото достиженията му приказват сами за себе си, разгласи неговият зам.-говорител Хоган Гидли, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция. 

" Който и да се кандидатира против Тръмп, той ще се изправи против един президент, който има рекордни достижения за рекордно къс период до момента в Белия дом ", акцентира представителят, който получи и въпрос за допустима кандидатура на известната телевизионна водеща Опра Уинфри. 

Спекулациите за кандидатура на Опра на изборите през 2020 година започнаха след речта ѝ на церемонията по връчването на премиите " Златен глобус ", където тя получи премията " Сесил Б. Демил " - " Златен глобус " за цялостни достижения.

В речта си при приемането на премията Опра разгласи настъпването на нова епоха за дамите и девойките, измъчвани от мъже.

" И когато новият ден най-сетне настъпи, това ще е с помощта на доста прелестни дами, доста от които са в залата довечера, а и на някои забележителни мъже, които се борят настойчиво да станат водачи и да ни отведат във времето, когато на никого няма да се постанова да споделя " аз също " още веднъж ", сподели Уинфри, имайки поради придвижването в обществените мрежи против половия тормоз. Тя посочи и образеца на дами, борили се за гражданските права в Съединени американски щати.

Веднага след тази пламенна тирада, последвана от бурни овации, в Туитър се появи хаштагът #Ophra2020.

Самата Уинфри опроверга след церемонията спекулациите, че може да се кандидатира за президент, само че нейният дълготраен сътрудник сподели, че тя не е изключила изрично тази опция.

" Зависи от хората, които ще решат ", сподели Стедман Греъм пред в. " Лос Анджелис таймс ". А Си Ен Ен цитира двама другари на 63-годишната медийна звезда, които споделят, че тя фактически мисли да се кандидатира като демократ и че нейни доближени я подтикват да разгласи това свое желание.

Не за първи път има сходни спекулации за Уинфри. В изявление за Блумбърг от предишния март тя сподели, че успеха на Доналд Тръмп на президентските избори я е предиздвикала да премисли мнението си, че неналичието й на опит в ръководството може да бъде спънка пред нейното вероятно влизане в политиката.

" Ние бихме приветствали всеки противник на президента в битката му за преизбиране, без значение дали това е Опра Уинфри, или някой различен ", разяснява представителят на Тръмп.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР